"We zien bij opdrachtgevers het belang van hospitality service op de beursstand steeds verder groeien"

Young Events verzorgt wederom catering voor Holland Fresh Group tijdens Fruit Logistica

Naast de vele beurzen en events door het jaar heen mag Young Events Partyservice als internationale beurs- & stand cateraar ook dit jaar tijdens de Fruit Logistica wederom de catering verzorgen voor de “Holland Fresh Group”. Met ruim honderd bedrijven op de gehele beurs staat er zowel logistiek als uitvoerend een mooie uitdagende klus te wachten.Dit jaar heeft Young Events nog meer dan voorgaande jaren gemerkt dat opdrachtgevers uit verschillende sectoren, het bieden van hospitality service aan boord van de beursstand steeds belangrijker vinden. Beursbezoekers op de stand voelen zich hierdoor in de watten gelegd en de medewerkers zijn op professionele wijze ontzorgd, waardoor zij zich kunnen focussen op hun doelstellingen. Tevens krijgt de uitstraling van de stand direct een positieve impuls.

Een beursdeelname is voor veel bedrijven sinds jaar en dag een terugkerend fenomeen. Waar voorheen veelal nog deals werden gesloten op beursvloer, wordt een beurs tegenwoordig voornamelijk aangegrepen om te netwerken en voor relatiebeheer. Daarbij draait het steeds meer om klantbeleving, uitstraling en service op de stands. Young Events focust zich daarbij op de totaal organisatie van hospitality- en catering service.

Als hospitality partner is Young Events de afgelopen jaren in Europa een steeds actievere rol gaan spelen tijdens een beursdeelname. Accountmanagers hebben steeds meer afspraken gepland tijdens de beurs en hebben daardoor geen tijd om een huidige of potentiele klant de gewenste hospitality service te bieden. Young Events biedt daarbij de oplossing door een team van professionele horecamedewerkers zowel de opdrachtgevers als de klanten op de stand de gewenste hospitality te bieden. Van een vers kopje koffie of een afsluitende borrel tot een volledige lunch of show kok op de stand. Aan alle elementen wordt gedacht waardoor de opdrachtgever middels het totaalconcept volledig ontzorgd is gedurende de beurs.De AGF sector biedt met haar versproducten bij uitstek een kans tot het creëren van meerwaarde en onderscheidend vermogen op de beurs. Young Events neemt de kracht van de organisatie daarbij als uitgangspunt om in overleg met de opdrachtgever tot innoverende concepten te komen. Zo worden de versproducten niet alleen getoond maar worden deze steeds vaker live op de stand in mooie gerechten, dranken of amuses verwerkt. Hierdoor kan de veelzijdigheid van het product direct gepresenteerd worden aan de bezoekers, en dat proef je!

Voor meer informatie:
Young Events Partyservice
Azewijnseweg 4
Vuren
Tel: 0183-820238
www.youngevents.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven