UK Brassica and Leafy Salad Conference 23 januari van start

De tweejaarlijkse UK Brassica Leafy Salad Conference and Exhibition vindt plaats op woensdag 23 januari 2019 in het KingsGate Conference Center te Peterborough.

Dit is een gerenommeerde ontmoetingsplaats, conferentie- en handelsbeurs voor alle betrokkenen bij de productie of zij die gelieerd zijn aan de genoemde sectoren, internationaal. Het conferentiediner wordt gehouden op de avond van 23 januari in het Holiday Inn Peterborough West.

De organisatie is verheugd te kunnen melden dat hoogleraar voedselbeleid aan de Universiteit van Londen dr. Tim Lang het publiek 's ochtends zal toespreken om zijn mening te geven over waarom de tuinbouw een prioriteit voor het Verenigd Koninkrijk zou moeten zijn

Dan Parker van Food Foundation opent de middag en praat over #VegPower en hoe je marketing kunt gebruiken om mensen te inspireren om van groenten te houden.

Tijdens het diner op de avondconferentie zal Sean Sparling, een meermaals bekroonde agronoom, gasten vermaken na een borrel en een driegangenmaaltijd met wijn.

Dit evenement wordt gesponsord door Plant Tape, Syngenta, Rijk Zwaan, Elsoms, FMC en Hazera.

Voor meer informatie:
Brooke Lovelock 
British Growers Association 
Tel: +44 1507 353792
Email: brooke.lovelock@britishgrowers.org


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven