Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pallethandel Troost blijft Duindorp voorzien, maar praat niet meer met de pers

"De saamhorigheid bij de strijd om het hoogste vreugdevuur blijft geweldig"

Tholen - Al jaren levert Aram Troost van de gelijknamige pallethandel pallets voor het vreugdevuur aan het nabijgelegen Duindorp. "Ook dit jaar hebben we weer een wagentje of 14, 15 gebracht. Die saamhorigheid en harmonie die de strijd om het hoogste vreugdevuur teweeg brengt, vind ik gewoon prachtig."

Ook vader Herman kwam een kijkje nemen

Tot zondagavond toe leverde Troost nog pallets aan de noeste bouwers in Duindorp. Toen kon hij nog niet bedenken dat bij de concurrenten in Scheveningen het vreugdevuur ontaarde in een vonkenregen. "Het is natuurlijk vreselijk jammer dat dit gebeurd is, maar ik hoop niet dat deze mooie traditie daarmee in gevaar komt."

Tegen het AD, overgenomen door andere landelijke media, zou Troost hebben gezegd dat de politie een oogje heeft dichtgeknepen bij het verhogen van de vreugdevuren. "Ik heb het met de pers over hele andere dingen gehad. Nu word ik ongeveer als een dader neergezet. Daar ben ik niet zo blij mee. Ik breng daar vrolijk mijn oude pallets en ik hoop dat ik dat nog lang kan blijven doen, maar met de pers praten doe ik niet meer."

Voor meer informatie:
Gebr. Troost Pallethandel
ABC Westland 622
2685 ZG Poeldijk
Tel: +31 (0) 174 245184
aram-troost@live.nl
www.troostpallethandel.nl