Special Beurstijd 2019: op naar IPM, Fruit Logistica, HortiContact en meer

Januari: de maand om het nieuwe jaar mee op te starten. Maar ook de maand van de IPM Essen die van 22 tot en met 25 januari plaatsvindt én van voorbereiding op de Fruit Logistica (6 t/m 8 februari) en de HortiContact (19 t/m 21 februari). Tijdens deze beurzen zullen toeleveranciers weer alles uit de kast halen om hun producten te presenteren aan de glastuinbouwsector. 

Om alvast lekker warm te draaien voor die beurzen, staat de Special Beurstijd 2019 vanaf vandaag (tot en met het einde van de HortiContact) in het teken van de standhouders, noviteiten en evenementen rondom de beurs. De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar info@groentennieuws.nl met daarin aandacht voor de noviteiten die op de beurs gepresenteerd worden.

Ook op www.hortidaily.com, www.bpnieuws.nl en www.floraldaily.com in de special ook volop aandacht voor deze drie beurzen. Artikelen kunnen dus ook in deze nieuwsbrieven en op deze websites in de aandacht staan: een mooie gelegenheid voor aandacht, zowel nationaal en internationaal. 

De Special biedt ook een mooie kans om in de aanloop naar de beurs extra in de aandacht te staan door middel van een banner. Op www.groentennieuws.nl kan dit al vanaf 350 euro per maand op de website. In de nieuwsbrief sta je voor 750 euro per maand goed in de schijnwerpers. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een gerust een e-mail.


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven