Rijdend door de kas met een 'gemotoriseerde ladder'

Vanaf nu kun je producten tot op een hoogte van tot wel 3,65 meter inspecteren en onderhouden dankzij de Cruiser Traveling Ladder. 

Omdat de ladder slechts 50 cm breed is, kan er gemakkelijk door smalle paden genavigeerd worden. De cruiser heeft een batterij die 14,5 tot 23 km meegaat en een snelheid tot 8 km per uur kan halen. De lader voldoet bovendien aan de eisen van OSHA.

De gewichtscapaciteit is 135 kg en het apparaat heeft stabiliserende wielen voor een verbeterde stabiliteit om kantelen te voorkomen, elektrische remmen voor extra precisie en is geschikt om op te zitten of om op te staan.

De Cruiser kan aangepast worden aan de eisen van de koper, waaronder de platformhoogte, een plankje aan de voorkant of wel of geen mandje. Ook zijn er aanpassingen mogelijk voor de oogst. US Global Resources, het bedrijf achter de Cruiser, levert zelfs een accessoire in de vorm van een sneeuwruimer.

Ieder van de 'gemotoriseerde ladders' wordt van de grond af opgebouwd om de productiviteit te maximaliseren zonder in te leveren op veiligheid.

De Cruiser kan gebruikt worden om bij de bovenste laag van gewassen te komen voor insecten- en ziektebestrijding en om te controleren op nieuwe groei in gewassen zoals tomaten, komkommers én bij het beheer van bijvoorbeeld magazijnen.

De gebruiker kan de Cruiser naar de werklocatie rijden, door de faciliteit navigeren in slechts een fractie van de tijd en zelfs over ongelijke vloeren. Het is ook zeer geschikt om een rolstoelhelling op te rijden.

Voor meer informatie:
US Global Resources
usgr@usgr.com 
www.usgr.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven