Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Foodport Zeeland organiseert eerste conferentie in Vlissingen
Foodport Zeeland organiseert donderdag 29 november de eerste Foodport Conferentie met als thema ‘Regionale economische clustervorming, hoe en waarom?’. Deze middag staat geheel in het teken van ontmoeten, netwerken en leren van vakgenoten uit Zeeland, maar ook uit andere regio’s. Een inspirerend programma voor Zeeuwse ondernemers in food, maar ook bestuurders en belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd in het Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen.
Gastspreker is de in Vlissingen geboren en getogen professor dr. Hans Bakker, hoogleraar Strategie & Samenwerking aan Nyenrode Business Universiteit over het organiseren van ondernemingsclusters als basis voor succes. Aanleiding om hem uit te nodigen -naast zijn imposante staat van dienst en ervaringen- is vooral zijn jongste boek ‘Ster-ondernemingen’ waarin hij ondernemingsclusters ziet als het middel van de toekomst. Samenwerkingsverbanden tussen ondernemingen, wetenschap, onderwijs en overheid.
Een aansprekend panel -bestaande uit ervaringsdeskundigen en ondernemers uit andere regionale foodclusters- geeft de aanwezigen inspiratie met hun kennis, ervaring en praktijkvoorbeelden op het gebied van economische samenwerkingsverbanden. Ook wordt een bijdrage geleverd door ondernemer Jan van Rijsingen, lid van het Topteam Agri&Food, een bekende naam in de voedingsmiddelenindustrie als toonaangevende leverancier van een hoogwaardig assortiment verse voedingsproducten.
Tevens worden de laatste ontwikkelingen, projecten en resultaten gepresenteerd van het jonge economische samenwerkingsverband Foodport Zeeland. Gestart februari dit jaar met als doel het bevorderen van groei in productie, handel, innovatief vermogen, toegevoegde waarde en duurzaamheid in de foodsector in Zuidwest-Nederland. Een groeiend aantal bedrijven en organisaties investeert inmiddels in de Stichting Foodport Zeeland door deelnemer te worden. Ondernemers die inzien dat groei en kwaliteit ontstaan vanuit contacten, netwerken, kennis en dialoog.
De Foodport Conferentie begint om 13.30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Deelname aan deze conferentie is gratis en aanmelden kan tot 23 november aanstaande via [email protected].