Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koppert Biological Systems:

"Spot trips en witte vlieg op tijd"

Het nieuwe paprikateeltseizoen is begonnen: op de eerste bedrijven staan alweer de nieuwe planten in de kas. Om de nieuwe ronde tot een succes te maken, is een aantal zaken van belang. Zo is het bijvoorbeeld zaak om de oude teelt te evalueren. Welke successen werden behaald en kunnen worden ‘gekopieerd’ naar de nieuwe teelt? Maar ook: wat ging niet goed en moet in het vervolg anders? Op deze manier ontstaat een optimale teeltstrategie,

Ook schoon plantmateriaal is cruciaal voor een goede en gezonde start van de nieuwe teelt, aldus Koppert Biological Systems. "Het advies is daarnaast om de befaamde gele Horiver-vangplaten op te hangen, om eventuele trips en witte vlieg tijdig te ‘spotten’. Wijs uw teeltmedewerkers hierbij op het belang van goed scouten; zij zijn immers ‘de ogen in het gewas’. Het vroegtijdig signaleren van plagen, zodat u indien nodig snel actie kunt ondernemen, vormt een belangrijke sleutel tot een succesvolle nieuwe teelt."

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com

Publicatiedatum: