Carl Mastronardi wint OPMA's Produce Person of The Year Award

Canadese glasaardbeienteler wint prijs

Tijdens het jaarlijkse OPMA Gala op 9 november was Carl Mastronardi, President van DelFrescoPure, de trotse winnaar van de OPMA Cory Clack-Streef Produce Person of the Year Award. Mastronardi ontving deze prestigieuze prijs voor zijn bijdrage aan het kasaardbeienprogramma.

In juli 2016 besloten Carl Mastronardi en zijn partner, Jamie D'Alimonte, om een test uit te voeren door een hectare aardbeien in hun kas te telen. Na afronding van de proef had de analyse van de teelt binnen het microklimaat in de kas in combinatie met de gunstige feedback van lokale en nationale retailers Mastronardi overtuigd dat ze een belangrijke nichemarkt hadden aangeboord.

Tegen september 2017 werd tien hectare komkommerkas omgebouwd om aardbeien te telen met behulp van HPS groeilampen, waardoor de aardbeien het hele jaar door kunnen groeien. De productie stond gepland voor januari 2018. "Wij waren de eerste glastuinbouwer in Ontario die aardbeien in de kas teelde tijdens het winterseizoen", aldus Mastronardi. Met ondersteuning van lokale en nationale retailpartners werd het aardbeienprogramma een enorm succes. Dit zorgde voor een verdere uitbreiding van zes hectare waardoor er in totaal op zeventien hectare aardbeienteelt plaatsvindt - het hele jaar door.

"Ik wil onze president, Carl Mastronardi, graag feliciteren met het winnen van de OPMA 'Cory Clack-Streef Produce Person of the Year Award' en ons team van DelFrescoPure met het verwezenlijken van de visiedie we beiden hadden bij het creƫren van een echt uniek, fris en smaakvol product dat het hele jaar door beschikbaar is!", liet Jamie D'Alimonte, Chief Operation Officer van Del Fresco Produce Ltd weten. "Aan al onze medewerkers uit onze kassen, magazijnen, distributie, verkoop en marketing, evenals onze vele trouwe retailpartners: we hadden we dit niet zonder jullie gedaan kunnen hebben. Hartelijk dank aan iedereen."

Voor meer informatie:
Fiona McLean
DelFrescoPure
Tel: +1 (519) 733-6101
news@DelFrescoPure.com
www.delfrescopure.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven