Plant Health Cure viert jubileum

"Forse uitbreiding van team, productie- en verpakkingsruimte en R&D"

Op 25 november was het vijf jaar geleden dat Plant Health Cure een zelfstandig bedrijf werd. Op eigen benen kon PHC slagvaardiger werken aan de verduurzaming van de land- en tuinbouw, was de gedachte.In 1998 startte Pius Floris de Nederlandse dochter van het Amerikaanse Plant Health Care, specialist en producent van mycorrhiza- en bacterie producten voor de land- en tuinbouw. In de jaren erna groeide PHC gestaag en werd het werkgebied van tuin- en landschap uitgebreid via de boomkwekerijsector en vervolgens de tuinbouw en akkerbouw. Het moment om zelfstandig verder te gaan, kwam in november 2013. Pius Floris en Philo Schotte namen het bedrijf over: Plant Health Care werd Plant Health Cure en verhuisde van Vught naar Oisterwijk.

Op de nieuwe locatie was er ruimte om fors uit te bouwen. "En dat hebben we gedaan: in de afgelopen jaren groeide het team, het aantal klanten en exportlanden, bouwden we eigen productie- en verpakkingsruimten en een R&D laboratorium.
Natuurlijk stonden we even feestelijk stil bij deze mijlpaal. We gaan verder met onze missie en zien het volgend jubileum met vertrouwen tegemoet."

Voor meer informatie:
Plant Health Cure BV 
Postbus 103
5060 AC Oisterwijk
Veldweg 7
5061 KJ Oisterwijk
T: 013-7200300 
E: info@phc.eu
www.phc.eu

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven