Hazera viert 20 jaar aanwezigheid op de Poolse markt

"Onze inspanningen zijn op zowel rode als roze tomaten gericht"

Hazera Polen viert haar 20ste verjaardag. Het bedrijf registreerde zich officieel in september 1998 en is sinds de dag van vandaag actief op de Poolse markt.

Hazera Polen startte haar activiteiten met een uiterst beperkt aantal medewerkers en had een aanbod van 16 soorten groenten. Nu, 20 jaar later, is Hazera Polen een team van 15 mensen en heeft bijna 160 soorten in haar aanbod. Nieuwe soorten worden elk jaar voorgesteld. De voornaamste producten zijn uien, kolen en wortelen. Vrij recent, ongeveer 6 tot 7 jaar geleden, legden ze een grote nadruk op de ontwikkeling van de tomatenmarkt, zowel in kassen en tunnels als het telen op het veld.

De toekomst
Hazera Onderzoek & Ontwikkeling richt zich op zowel rode als roze tomaten. Dit omvat zowel tomaten voor de teelt in kassen en in tunnels, alsook de teelt op akkers. Roze tomaten zijn heel belangrijk op de Poolse markt. De markt van de zogenaamde specialiteiten, namelijk cocktail tomaten, cherrytomaten, en tomaten in verschillende vormen en kleuren groeit interessanter wijze eveneens. Naast tomaten biedt Hazera Polen uien, wortelen, kolen, radijzen en sla die op de Poolse markt worden aangeboden.

'Recept voor succes'
Volgens Renata Jankowska, General manager van Hazera Poland, is het een uitstekend team de sleutel voor succes. 'Enkel mensen die toegewijd zijn aan hun werk, werken met grote passie en inzet. Je kan geen succes hebben met het product alleen. Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Onze partners zijn het belangrijkst - onze verdelers - bedrijven die met ons gedurende meer dan 20 jaar samenwerken. Ik vermeld bijvoorbeeld wijlen Wiktor Długosz voor wie ik veel respect heb en Awimex, het bedrijf dat nu door zijn echtgenote Anna wordt geleid. Laat u me ook Florimex, Jurek, Piobar, Tomato en Flortom vermelden, die onze soort groenten jarenlang aanbieden op de Poolse markt en hun afzet ontwikkelen. Deze mensen werken al 20 jaar aan onze zijde.'

Voor meer informatie:
Hazera
www.hazera.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven