Witte truffels op Black Friday

Tholen - Westland Mushrooms voorziet steeds meer klanten van zwarte truffels, maar heeft vandaag op - Black Friday - ook een partij witte truffels in de verkoop voor haar klanten. "De witte truffels vormen nog echt een delicatesse, zwarte truffels lijken steeds meer bereikbaar te worden voor een breed publiek", vertelt Harold Schuurmans.

"Normaal betrekken we de truffels uit Spanje en Italiƫ, maar omdat Spanje niet aan de vraag kan voldoen, zijn we overgestapt op de Italiaanse truffels. Door de warme zomer worden er minder truffels gevonden, maar toch hebben we de laatste weken de beschikking over een redelijke aanvoer. Of dat zo blijft, is altijd afwachten. Want als het gaat sneeuwen of vriezen, zijn de truffels veel moeilijker te vinden en kan dat zomaar omslaan", legt Harold uit.

"De kwaliteit van de truffels is erg goed. De prijzen zijn niet buitensporig hoog en we zien onze klanten dan ook veel bestellen", vertelt Harold. "We voorzien een hele brede klantenkring, waardoor onze truffels uiteindelijk in alle hoeken van de wereld bij de horeca terecht komen. Naast alle paddenstoelen die we leveren vormen de truffels een mooie aanvulling op ons assortiment!"

Voor meer informatie
Harold Schuurmans
Westland Mushrooms
Jogchem van der Houtweg 12a
2678AG De Lier
T: (+31) 0174 24 03 34
D: (+31) 0174 24 40 31
M: (+31) 06 18 80 54 31
h.schuurmans@westlandmushrooms.com
www.westlandmushrooms.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven