Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van der Waay bouwt nieuw pand en krijgt testcentrum

"Om de hoek van kasdekreinigers en krijtmachines testen"

In juni startte Van der Waay met de bouw van het nieuwe bedrijfspand. Inmiddels vorderen de werkzaamheden gestaag. De afwerking van de buitengevels is in volle gang en de werkplaatshallen naderen hun voltooiing. Ook wordt er momenteel hard gewerkt aan de afbouw van de kantoren en kantine.

Tevens is de kassenbouwer Havecon begonnen met de bouw van het testcentrum. Glasfabrikant Saint-Gobain Cultilene levert het Albarino tuinbouwglas voor op het kasdek. "Zij gaan het kasdek gebruiken voor het testen van machinaal reinigen en aanbrengen van coatings", laat Van der Waay weten. "Cultilene investeert continu in innovatie en is voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen voor een optimaal teeltresultaat."



De planning is dat de aannemers de werkzaamheden eind 2018 hebben afgerond en dat Van der Waay in het eerste kwartaal van 2019 haar intrek in het nieuwe pand heeft genomen.

Voor meer informatie:
Van der Waay
Publicatiedatum: