Trainingsreeks Strategisch Ondernemen start 10 januari 2019

Hoe maak je strategische keuzes?

Binnen bedrijven maakt de ondernemer/directie strategische keuzes. Hoe worden deze keuzes vertaald naar jaarplannen en naar dagdagelijkse werkzaamheden? Op welke wijze is de (assistent)bedrijfsleider op de hoogte, betrokken en bekwaam om dit te vertalen?

Bovenstaande vragen komen aan de orde tijdens de trainingsreeks 'Strategisch Ondernemen' aan de orde. De eerste training is op 10 januari 2019 en mensen kunnen zich nog aanmelden. 

Doelstelling training
"Na deze training heb je meer inzicht in strategische ontwikkelingen en kun je meedenken met de beslissers binnen jouw organisatie", volgens de organisatoren. "Je begrijpt waarom strategische keuzes gemaakt worden en wat de invloed van verandering is op de bedrijfsprocessen. Je kunt deze keuzes vertalen naar jaarplannen, actieplannen en de dagdagelijkse aansturing van jouw bedrijfsonderdeel. Je kent jezelf en je medewerkers en de toegevoegde waarde van strategische personeelsplanning. Je kent de samenhang tussen: beslissingen, delegeren, loslaten, doorgeven, taken bevoegdheden en verantwoordelijkheden en formele en informele bedrijfscultuur."

Voor wie?
Bedrijfsleiders (assistent) in de AgriFood keten, de periferie van de AgriFood keten en in het bijzonder deelnemers aan AgroLeeft.

Wanneer?
De training start donderdag 10 januari en omvat 8 dagdelen van 4 uur contacttijd en 20 uur voorbereiding/opdrachten. De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagen van 16:00 tot 20:30 uur, inclusief maaltijd om 18:00 uur. 

Waar?
Trainingen zullen op verschillende representatieve locaties plaatsvinden, op maximaal 30 minuten reistijd van de deelnemers. 

Lees hier alles over deze trainingsreeks.

Bron: AgroLeeft

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven