Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Future Trends & Innovations Event, 4 december, World Horti Center

Innovatiekansen voor de tuinbouw

Waar liggen de kansen voor innovatie voor de glastuinbouw? Prof. Jan van den Ende, hoogleraar Horticultural Innovation en professor aan de Rotterdam School of Management, zal op deze vraag ingaan tijdens het Future Trends & Innovations Event, the next step in horticulture technology. 

Deze professor is spreker van dienst op de tweede editie van dit innovatie-event op dinsdag 4 december aanstaande. Het ontwikkelproces van nieuwe producten en diensten in het bedrijfsleven is zijn expertise. Daarnaast heeft Prof. Jan van den Ende een geheel eigen kijk op het systematisch innoveren en de aanpak van innovatieprojecten.

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 4 december 2018 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend.

Op het programma staan o.a. Artificial Intelligence, Vision Technology,  Solar Technologie, Data Driven Integrated Growing Systems, SIOM 3.0 en Robotisering. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation.

 

Publicatiedatum: