Future Trends & Innovations Event, 4 december, World Horti Center

Innovatiekansen voor de tuinbouw

Waar liggen de kansen voor innovatie voor de glastuinbouw? Prof. Jan van den Ende, hoogleraar Horticultural Innovation en professor aan de Rotterdam School of Management, zal op deze vraag ingaan tijdens het Future Trends & Innovations Event, the next step in horticulture technology. 

Deze professor is spreker van dienst op de tweede editie van dit innovatie-event op dinsdag 4 december aanstaande. Het ontwikkelproces van nieuwe producten en diensten in het bedrijfsleven is zijn expertise. Daarnaast heeft Prof. Jan van den Ende een geheel eigen kijk op het systematisch innoveren en de aanpak van innovatieprojecten.

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 4 december 2018 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend.

Op het programma staan o.a. Artificial Intelligence, Vision Technology,  Solar Technologie, Data Driven Integrated Growing Systems, SIOM 3.0 en Robotisering. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven