Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Challenge: #durftevragen aan Walmart

Op 28 & 29 november a.s. vinden de Forum bijeenkomsten plaats van het 4e EU Fresh Info Forum www.eufreshforum.com . Op 28 november vindt het openingsprogramma plaats met oa. gastspreker Tejas Bhatt, de directeur voedselveiligheid van Walmart. Hij zal verder uitweiden over hun initiatieven om blockchain in te zetten voor het bewaken van hun versproducten. Voor sla-telers is dit inmiddels al verplicht gesteld.

Als Senior Director van Food Safety Innovations is Tejas Bhatt verantwoordelijk voor alle zaken omtrent het Blockchain-initiatief van Walmart. Tejas houdt zich bezig met innovaties op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het versnellen van de ontwikkeling, de goedkeuring en de implementatie van verbeterde voedselveiligheidsinnovaties zoals blockchain met voedselleveranciers, industriƫle partners, technologiedienstverleners en regelgevende instanties.

In het kader van #durftevragen dagen we alle lezers van AGF.nl uit om vragen voor dhr. Bhatt in te sturen naar secretariaat@frugicom.nl. We zullen de beste vragen voorleggen tijdens het interview op 28 november. We kijken uit naar uw bijdrage!

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven