Irritec presenteert irrigatiesysteem Exxtreme Tape

Druppelirrigatie mogelijk ondanks zand en slib in water

Het Italiaanse Irritec komt met een nieuw druppelsysteem dat het mogelijk maakt om de problemen van suspensies met hoge percentages vaste stoffen te overwinnen. Deze oplossing werd op 7 november tijdens Eima gepresenteerd.

Giulia Giuffrè, Giuseppe Giardina, Pablo Chiozza en Carmelo Giuffrè tijdens de conferentie van 7/11/2018

"Druppelirrigatie krijgt steeds meer voet aan de grond, zeker in de landen waar het water schaars is. In veel gevallen maakt de aanwezigheid van suspensies als slib en fijn zand druppelirrigatie niet mogelijk. Dit komt vanwege het risico op verstopping. Na jaren van studie hebben we een oplossing gevonden: Exxtreme tape", zegt oprichter en president Carmelo Giuffrè.

Exxtreme tape is een continue labyrintdruppel die uitstekende filterprestaties garandeert, zelfs in het geval van gebruik van 'moeilijke' water. Dit is mogelijk dankzij de aanwezigheid van het dubbele continue invoerfilter. Het dubbele continue filter maakt uniforme dosering en bevochtiging mogelijk, zelfs in gevallen van water met een grote hoeveelheid vaste deeltjes.

In het midden Giulia Giuffrè

"Ons bedrijf exporteert naar 100 landen over de hele wereld en 70% van onze omzet halen we uit het buitenland. We hebben producten die aan elke irrigatievereiste voldoen, maar Exxtreme tape is zonder meer een goede toevoeging, omdat dit innovatief is en er veel onderzoek naar is gedaan. We investeren dan ook fors in onderzoek", zegt marketingmanager Giulia Giuffrè.

De Irritec stand tijdens Eima

Irritec heeft tests uitgevoerd in de hooglanden van Peru, waar het water veel slib bevat.

Contact:
Irritec

via Gambitta Conforto C.da S. Lucia
98071 Capo d'Orlando (Messina)
Tel.: (+39) 0941 922300
Email: irritec@irritec.com 
Web: www.irritec.it 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven