Landgard opent nieuw, moderne opslaglocatie

Landgard eG verdubbelt zijn opslagruimte en logistieke capaciteiten voor het zuidelijke gebied rondom München met een nieuwe locatie in het district Freimann. Tegelijkertijd heeft de nieuwe, moderne locatie ontzettend veel andere voordelen, zoals Jürgen Hübner, directeur van Landgard Obst & Gemüse, uitlegt: “Dankzij de centrale en gunstige ligging in het district Freimann, biedt de nieuwe locatie optimale condities voor toekomstige groei en betere logistieke processen dan voorheen.”

Succesvolle, coöperatieve marketing

“We kunnen de goederen van onze producenten heel gunstig opslaan op een oppervlakte van 2000 vierkante meter, dankzij de energie-efficiënte koeltechnieken. Door de snelle toegang tot belangrijke verkeersroutes zoals de A9, de A99 en de B13 kunnen verse groenten en fruit nu nog sneller in de schappen van onze handelspartners liggen,” zei hij.

Het volledige opslaggebied heeft verschillende, afzonderlijke klimaatzones met een temperatuurbereik van +2 tot +12 graden Celsius. Daarnaast zijn er verschillende kantoren en vergaderruimtes om succesvolle coöperatieve marketing van de producten van Landgard-producenten mogelijk te maken, evenals voor alle andere ondersteunende en nodige dienstverlening.

Toegevoegde waarde in de hele keten

Voor klanten, producenten en partners van Landgard zal de verhuizing geen administratieve veranderingen met zich mee brengen. De bekende contactpersonen blijven beschikbaar voor vragen op de nieuwe, zuidelijke locatie. “Met deze nieuwe locatie kunnen we nog beter gebruik maken van de nabijheid tot producenten en klanten in de zuidelijke regio, zodat we diensten van toegevoegde waarde kunnen bieden aan alle partijen in de keten – regionaal, nationaal en internationaal,” zegt Armin Rehberg, directeur van Landgard eG.

Voor meer informatie: www.landgard.de 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven