Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Traditionele slagers suggereren:

Veggie slagers zouden 'ambachtelijke groentenbewerkers' genoemd moeten worden

Traditionele slagers suggereren dat de term 'slager' exclusief gereserveerd zou moeten blijven voor mensen die met vlees werken. De oproep werd gedaan nadat Harrods op z'n nieuwe versafdeling z'n eerste 'groentenslager' bekend maakte.

De versmarkt bij Harrods

Keith Fisher, van het Institute of Meat, bekende te snappen waarom aan groenten een breder platform gegeven wordt, maar zei dat hij vindt dat deze 'slagers' beter 'ambachtelijke groentenbewerker' genoemd kunnen worden omdat de naam slager bij vlees hoort.

Bron: inews.co.uk

Publicatiedatum: