Trainingen op 29-1-2019 en 14-3-2019:

Informatie over gevolgen herziening PlanetProof voor teeltbedrijven

Op 1 januari 2019 wordt het herziene certificatieschema On the way to PlanetProof (voorheen Milieukeur) gepubliceerd. SMK organiseert trainingen voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a., omdat er vraag is naar informatie en begeleiding bij de implementatie van het schema op de teeltbedrijven en over het On the way to PlanetProof certificatieproces.

Training
De trainingen worden gegeven door projectleiders van SMK. Na de training zijn deelnemers volledig op de hoogte van het On the way to PlanetProof certificatieschema, de voorbereiding voor de audits en het verloop van de audits zelf.

Data en locatie 2019
Er zijn op dit moment twee trainingen gepland:

Dinsdag 29 januari 10:00-15:00 uur
Donderdag 14 maart 10:00-15:00 uur

SMK, Bezuidenhoutseweg 105, 2594 AC Den Haag

Kosten
Per deelnemer kost een training €350. Het tarief voor elke tweede persoon van hetzelfde bedrijf is €250. Dit is inclusief lunch.

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Deze aanmelding is nog onder voorbehoud van bevestiging; bij tien aanmeldingen of meer gaat de training door.

Trainingen op aanvraag
SMK biedt ook maatwerktrainingen op aanvraag. Dit kan een training zijn bij SMK of een in-company training op locatie. Het onderwerp van de training wordt afgestemd op uw behoeften. De training wordt gegeven door projectleiders van SMK en kan indien gewenst worden aangevuld met een presentatie door een certificatie instelling en/of teeltadviseur. 

Bron: SMK


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven