Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vegalab tekent meerjarige distributieovereenkomst met Van Iperen

Vegalab heeft een distributieovereenkomst getekend met Van Iperen International. Volgens de overeenkomst zal Vegalab in 2019 beginnen met het distribueren van de hightech Nederlandse landbouwproducten van Van Iperen International.

Erik van den Bergh, CEO en Managing Director van Van Iperen International: "We zijn verheugd over de mogelijkheid om met Vegalab samen te werken als partner in de Verenigde Staten. We hebben onze producten op maat gemaakt om de productie te maximaliseren en in overeenstemming met de missie van Vegalab. We hechten veel waarde aan het milieu en duurzame landbouw. We zullen samenwerken om betere, milieuvriendelijke producten te leveren die de algehele opbrengst van producten verbeteren, jaar na jaar."

David Selakovic, CEO van Vegalab: "We zijn al geruime tijd in gesprek met het team van Van Iperen International. Het managementteam van Vegalab was zich er terdege van bewust dat Nederland een agrarische grootmacht is geworden en hun telers hebben een groot aantal van de meest geavanceerde landbouwtechnieken ontwikkeld die wereldwijd worden toegepast. Het team van Van Iperen en hun producten zijn bekend in heel Nederland. Hun speciale meststoffen en oplossingen zijn echter niet algemeen beschikbaar voor de landbouwgemeenschap in de Verenigde Staten. Vegalab kijkt er naar uit om de Amerikaanse telers te laten zien hoe ze hun gewassen kunnen verbeteren met producten van Van Iperen en Vegalab, terwijl ze het ecosysteem beschermen."

Voor meer informatie:
Vegalab
vegalab.com

 
 
Van Iperen
Publicatiedatum: