Inschrijven uiterlijk 19 november

Start-up Day op de Fruit Logistica 2019

Vanaf volgend jaar biedt Fruit Logistica een impuls aan jonge, creatieve en innovatieve bedrijven. Onder het motto "Disrupt Agriculture" vindt op 8 februari 2019 op de toonaangevende beurs voor de wereldwijde handel in groenten en fruit de eerste Start-up Day plaats.

Op vrijdag wordt hal 9 een netwerkhub voor start-ups en gevestigde bedrijven uit alle sectoren van de waardeketen. Wie met start-ups in contact wil komen en misschien ook zaken wil doen, is het Start-Up Area precies de juiste plaats. Een ander hoogtepunt is de Start-up Stage, waar start-ups hun toekomstgerichte zakelijke ideeën, technologieën en visies voor de toekomst presenteren.

Alle startups die intelligente oplossingen ontwikkelen voor het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid in de agf-industrie, kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Start-up Day. Vooral B2B-businessmodellen en innovatieve technologieën uit de sectoren AgTech, Digital Farming, Crop Science, Postharvest Technology, Logistiek/Supply Chain Management, verpakkingen en verpakkingstechnologie zijn populair.

Deelname aan de Start-up Day is gratis. De selectie wordt uitgevoerd door de Messe Berlin. Geïnteresseerde start-ups kunnen zich nog tot 19 november hier inschrijven.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven