Tien studenten gezocht die uitdaging aan willen gaan

Directeur voor één dag

In de week van 19 tot en met 23 november 2018 krijgen tien topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan één dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

Directeur voor één dag wordt georganiseerd door HortiHeroes en LTO Glaskracht. Het aantrekken van talent in de Food & Flower Industry is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor één dag wil bijdragen aan het verder versterken van het imago van de sector.

Bedrijven enthousiast
Bedrijven zijn volgens de organisatoren erg enthousiast over het initiatief en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren komen van: Best Fresh Group, Rijk Zwaan, Scelta Mushrooms, Royal Flora Holland, Ter Laak Orchids, Dutch Flower Group, LTO Glaskracht, Bakker Brothers, Koppert Cress, Royal Brinkman.

Hoe kunnen studenten zich aanmelden?
Derde- of vierdejaars hbo/wo studenten kunnen zich aanmelden via de website www.hortiheroes.com/programmas. Studenten moet er wel snel bij zijn, want er zijn slechts tien plekken beschikbaar.

Bron: HortiHeroes


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven