Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Industrial Internet Innovation event, Shanghai

The Internet of Tuinbouw?

De industriële toepassing van IoT-oplossingen is vandaag de dag vooral nog een mogelijkheid. In de toekomst zal de toepassing van IoT zich echter steeds vaker zich aandienen als een noodzaak. Steeds vaker komen pioniers met nieuwe inzichten om de mogelijkheden van het internet en de fysieke infrastructuur van apparatuur naar nieuwe efficiëntie en bedrijfsmodellen te vertalen. Naarmate de IoT- technologie volwassen wordt is het niet langer de vraag: "wat als?" maar "wat nu?"

Fulco Wijdooge, General Manager van Ridder China, was uitgenodigd om de industriële internetprofessionals meer inzicht te geven in de kansen en uitdagingen van IoT-inzet in data-gedreven tuinbouw.

De mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen op IoT gebied stonden op 22 oktober centraal tijdens het Industrial Internet Innovation event in Shanghai, China. Het bracht pioniers op het gebied van IoT-technologie tezamen met vooruitstrevende ontwikkelaars uit de engineering-, productie- en logistieke sector, evenals overheidsfunctionarissen de Industriële IoT-revolutie in China een warm hart toedragen. De top besprak de toepassing van Internet of Things in industrieel ontwerp, productie en management, evenals andere relevante onderwerpen zoals databeveiliging, impact op innovatieprocessen en digitalisering van bedrijven.

IoT speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van geavanceerde tuinbouw. Fulco Wijdooge, General Manager van Ridder China, was uitgenodigd om de industriële internetprofessionals meer inzicht te geven in de kansen en uitdagingen van IoT-inzet in data-gedreven tuinbouw. Zijn presentatie maakte deel uit van een indrukwekkend programma, dat onder meer bestond uit vertegenwoordigers en sprekers van 's werelds meest toonaangevende technologiebedrijven, waaronder Bosch, IBM, GE, Intel, SANY, Symantec, EPLAN, Philips, Thyssenkrupp en BYD.

Voor meer informatie:   
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Nederland
T: +31 15 362 0300
info@ridder.com    
www.ridder.com 

 

Publicatiedatum: