Teeltwisseling als aanleiding voor nieuw druppelsysteem

Tholen - Met het aanbreken van de teeltwisseling komt ook automatisch hét moment voorbij een nieuw druppelsysteem te installeren. Er zijn meerdere beweegredenen om een nieuw systeem aan te schaffen: bijvoorbeeld vanwege slijtage, een wisselend gewas of uit hygiënisch oogpunt. Hierdoor neemt de vraag naar deze gemonteerde systemen in deze laatste paar maanden van het jaar erg toe.

Legio opties
Bij Revaho beleven ze ieder jaar weer drukke tijden tegen het einde van het jaar. Heidi Reinders, Revaho: "In de wereld van gemonteerde online druppelbevloeiing is er geen sprake van uit voorraad leverbare, pasklare systemen. Ieder irrigatiesysteem wordt op bestelling geproduceerd volgens opgegeven klantspecificaties." Die klantspecificaties vragen om druppelbevloeiingssystemen met op maat gemaakte oplossingen. "Er is een brede range aan verschillende soorten druppelaars, afgiftes, slanglengtes en stekers. Het aantal combinaties en mogelijkheden zijn bijna oneindig en is er voor ieder type gewas en ieder soort kas een passend systeem samen te stellen."

Om die reden doet Revaho een oproep om tijdig te bestellen om ongewenste verrassingen in deze cruciale periode te voorkomen.

Voor meer informatie:
Revaho
Aartsdijkweg 22
2676 LE Maasdijk
+31(0)174-525444
info@revaho.nl
www.revaho.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven