Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hatenboer-Water stelt twee nieuwe managers aan

Naar aanleiding van interne veranderingen heeft Hatenboer-Water de beslissing genomen om de aanstelling van twee nieuwe managers mogelijk te maken. Deze benoemingen zullen deze maand plaatsvinden.

Hans Poot: Manager Aankoop & Logistiek
De laatste jaren was Hans een zeer gewaardeerd lid van het Aankoopteam. Hij vervulde deze rol met heel veel toewijding en gedrevenheid om de bevoorradingsketen te optimaliseren. Hans kijkt uit naar zijn bevordering: "Ik ben blij om de leidende rol op mij te nemen voor ons team Aankoop & Logistiek. Bovenop de verdere ontwikkeling van onze interne inkoop- en logistieke processen, zal ik de gezamenlijke inspanningen met onze leveranciers versterken met betrekking tot het scheppen van toegevoegde waarde voor onze eindverbruikers."

Patrick van Eijk: Productiemanager & Projecttechniek
Patrick werkt al 10 jaar bij Hatenboer-Water. Hij begon als projectingenieur, toonde zijn talent voor technisch leiderschap en groeide met de tijd door tot manager binnen de productiefaciliteiten. Hij zal nu aan het hoofd staan van zowel het productieteam als de projectingenieurs van het bedrijf. Patrick is verheugd deze nieuwe uitdaging aan te gaan: "Door mijn achtergrond als ingenieur ben ik steeds een tussenpersoon geweest tussen het productieteam en de ingenieurs. In mijn nieuwe rol zal ik in staat zijn beide afdelingen dichter bij elkaar te brengen."

Voor meer informatie:
Hatenboer-Water
www.hatenboer-water.com
info@hatenboer-water.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven