Teboza present op de International Asparagus Days Cesena en Fruit Attraction in Madrid

"Uitgebreid assortiment aspergerassen voor Italiaanse en Spaanse markt"

Spanje en Italië behoren beiden tot de grootste teeltgebieden in Europa.Teboza is in deze markten een serieuze betrouwbare partner voor zaadproducenten, andere aspergetelers, handelsorganisaties en diverse retailers in binnen- en buitenland. Zowel in Italië als in Spanje is Teboza dan ook actief met de verkoop van een uitgebreid assortiment aan aspergerassen. Deze aspergeplanten zijn perfect geschikt zijn voor de teelt van witte en groene asperges in deze landen.Daarnaast is Teboza in beide landen ook een gewaardeerde partner inzake de vermarkting van verse asperges.

Teboza presenteert zich deze week en volgende week op twee beurzen:

Van 16 t/m 18 oktober vinden in Cesena, Italië, “The International Asparagus Days” plaats.  Dit is een Internationale vakbeurs die betrekking heeft op alle aspecten van de aspergeketen. Het standnummer van Teboza is nr. 12.

Van 23 t/m 25 oktober presenteert Teboza zich samen met Agroebro op de Fruit Attraction, de internationale vakbeurs voor groente en fruit in Madrid. De stand van Teboza en Agroebro bevindt zich in hal 9, 9B10A.

Bezoekers op beide beurzen zijn van harte welkom om vrijblijvend te praten over onderwerpen als marktontwikkeling, marketing, productie- en oogsttechnieken, verse asperges aspergeplanten en rassenkeuze.

Voor meer informatie:
Teboza BV
Zandberg 14 B
5988 NW Helden
Tel: +31 - (0) 77 307 14 44
Fax: +31 - (0) 77 307 73 98
verkoop@teboza.nl 
www.teboza.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven