Nieuw tomatenmerk wordt in december 2018 in het westen van de VS gelanceerd

Flavorful Brands en The Produce Exchange / Lipman Family Farms gaan samenwerken om de Tasti-Lee tomaat op de markt in het westen van de VS te krijgen. Volgens het bedrijf zijn Tasti-Lee zeer populair bij consumenten en retailers in het oosten van de VS. Tasti-Lee breidt zich nu over het gehele land uit en dankzij de nieuwe samenwerking krijgen mainstream retailers en miljoenen consumenten nu ook toegang tot de tomaten.

The Produce Exchange liet weten dat hun kracht bij de leveringsketen ligt, terwijl Lipman Family Farms de grootste tomatenleverancier van Noord-Amerika is.

Flavorful Brands, LLC beheert het tomatenmerk Tasti-Lee en de licentie van de Tasti-Lee productie, afzet en verkoop. Het bedrijf zei dat hun doel is om van het merk de nummer 1 verkopende tomaat in Amerika te maken. De tomaten zullen jaarrond beschikbaar zijn in het westen van de VS. De bedrijven willen ook andere tomatenrassen gaan lanceren om de bestaande Tasti-Lee productlijn uit te breiden naar andere categorieën van het tomatensegment.


“We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking veel voordelen op zal gaan leveren voor telers, distributeurs, retailers en consumenten. Tasti-Lee is een geweldig smakende snijtomaat en we weten zeker dat mensen er dol op zullen zijn. We zijn ontzettend blij dat we deze tomaten naar het westen van de VS kunnen brengen," vertelt Sam Jones, Jr, de directeur van The Produce Exchange.

Chris Lindley, directeur van Flavorful Brands, “TPE is een zeer bekende en gerespecteerde tomatendistributeur en we zijn blij dat we met hen kunnen samenwerken om de Tasti-Lee tomaten ook naar het westen van de VS te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat onze distributiepartners de sleutel zijn tot onze groei en geloven dat de juiste partners ons helpen om onze hoge kwaliteitsstandaards te behouden. Zo kunnen we heerlijk smakende producten blijven leveren aan retailers en consumenten." 

De Tasti-Lee tomaten worden in december 2018 in het westen van de VS gelanceerd en zijn beschikbaar in grote volumes en kleine verpakkingen bij mainstream retailers in het westen van de VS.

Voor meer informatie:
Leigh-Anne Anderson
talktoleighanne@gmail.com
www.flavorfulbrands.com
www.lipmanfamilyfarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven