12 en 26 november

Webinars voor werkgevers

Weet u het nog? De online cursus ‘Help, ik ben werkgever’, die vorig jaar georganiseerd werd? In november geeft Werkgeverslijn land- en tuinbouw een vervolg op deze cursus. Er staan twee webinars op de planning, waarbij het de bedoeling is wat dieper in te gaan op de materie. 

Webinar 1: personeel op mijn bedrijf: wat moet ik regelen?

Maandag 12 november, 10.30 uur

Twee adviseurs van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaan in gesprek over het werken met personeel. Hierbij komen vragen aan de orde zoals:

– Hoe werkt een cao? Wat staat hier wel/niet in geregeld?

– Welke dingen kan ik zelf regelen?

– Hoe zet ik mijn personeel goed en flexibel in?

– Van welke regelingen in de sector kan ik gebruik maken?

Webinar 2: Een kijkje op andermans erf

Maandag 26 november, 10.30 uur

Een adviseur van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaat in gesprek met twee ondernemers. Hoe gaan zij om met personeel? Wat voor dienstverbanden hebben hun werknemers? Welke tips hebben ze?

Bij beide webinars is er de gelegenheid om live vragen te stellen via de chatfunctie. Nog nooit een webinar gevolgd? Bekijk hier een filmpje om alvast een blik in de studio te werpen. Voor het volgen van een webinar is enkel een computer of laptop met internet en geluid nodig. Niet in de gelegenheid om de webinars live te volgen: terugkijken kan ook. Dit kan worden aangeven op het aanmeldformulier. Aanmelden voor de webinar is wel noodzakelijk, per e-mail volgt een mail met een link waarmee de webinar live gevolgd kan worden. Deelname aan de webinars is kosteloos voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland.

Aanmelden kan hier.

Voor meer informatie: info@werkgeverslijn.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven