Mprise Agriware introduceert nieuwe versie Fieldbook App

"In het veld data registreren en daar direct acties aan verbinden"

In één van de zalen die beschikbaar waren tijdens de beurs Seed Meets Technology, introduceerde Mprise Agriware een nieuwe versie van de Fieldbook App. Ronald den Uil deed de introductie waarna Michel van Westen (Rijk Zwaan) een presentatie gaf over datamanagement in de praktijk.

Datamanagement in de praktijk
Goed datamanagement kan vermeerderaars en kwekers helpen in hun bedrijfsvoering. Kwekers kunnen daarmee hun plantenproductie verhogen, er efficiënter door werken, de zaadkwaliteit verbeteren en kennis overdragen binnen je onderneming en met partners. Michel van Westen liet die voordelen aan de hand van praktijkvoorbeelden zien, zowel met intern als met extern verworven data.

Introductie Fieldbook App
Mprise Agriware heeft de nieuwe versie van de Fieldbook App samen met klanten ontwikkeld. "Het voordeel van de Fieldbook App is onder andere dat collega`s in het veld activiteiten kunnen registeren en daaraan ook weer acties kunnen verbinden. De Fieldbook App is zowel online als offline te gebruiken. De genoteerde gegevens zijn direct ook zichtbaar in de office." Arno Hogervorst legde tijdens Seed Meets Technology het concept van de Fieldbook App uit en vervolgens de werking ervan in de praktijk.

Niet aanwezig op Seed Meets Technology, maar wilt u wel de video van de sessie met Rijk Zwaan en Mprise Agriware zien of andere vragen stellen, mail dan naar marketing@mprise.nl. 

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
+31 318 508810
agriware@mprise.nl
www.mprise-agriware.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven