Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SFYN-Academie:

Hoe verbeter jij het voedselsysteem?

Ben jij nieuwsgierig naar oplossingen voor duurzamer en eerlijker voedsel? Durf jij kritisch te zijn naar jezelf en anderen én sta je open voor nieuwe ideeën? Wil jij bijdragen aan een beter voedselsysteem? Dan is de SFYN Academie iets voor jou!

Tijdens de Slow Food Youth Network Academie leren en werken 25 jonge studenten en professionals uit de voedselsector gedurende een half jaar samen om het voedselsysteem te verbeteren. Door middel van colleges, excursies en workshops verdiepen de deelnemers zich in ketens en systemen en gaan ze in gesprek met boeren, vissers, chefs, wetenschappers, marketeers, beleidsmakers en elkaar over belangrijke, actuele voedselthema’s en -vraagstukken.

Ben jij begaan met het voedselsysteem, tussen de 18 en 35 jaar en werk of studeer je binnen de voedselsector? Dan kun je je inschrijven voor de SFYN Academie 2019. Deadline is 1 november vóór 12:00. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Plantum

Publicatiedatum: