DelFrescoPure gaat in zee met verticaal teeltbedrijf

Een nieuwe samenwerking tussen DelFrescoPure en CubicFarms heeft geresulteerd in de LivingCube – een systeem van geautomatiseerde verticale teeltmachines die voortdurend sla, basilicum en kleine groenten teelt. Het systeem heeft 12 geautomatiseerde groei-, kiem- en irrigatiemachines die ingebouwd zijn in groeikamers van roestvrij staal. De groeimachines hebben een individuele klimaatbeheersing om de omgeving voor elk gewas te optimaliseren. Het geheel is ontworpen om een opzichzelfstaande, onafhankelijke groeifaciliteit te creëren.

Dave Dinesen van CubicFarms: “DelFrescoPures visie om de beste lokale producten aan hun klanten te leveren en om hun gewassen continu uit te breiden valt perfect samen met de capaciteit van CubicFarms om het jaar rond verse producten in grote hoeveelheden te telen."

LivingCube maakt gebruik van DelFrescoPure dat stroom levert door gebruik te maken van een elektrisch warmte-krachtkoppelingssysteem. Dit is een duurzaam systeem door de minimale footprint die het achterlaat, de vermindering van kasgassen, het gebruik van gerecycled water en gewasbeschermingsmiddelvrije integratie.

“We wilden onze retailpartners nieuwe, lokale producten aanbieden. Met het nieuwe verticale systeem bieden we grote hoeveelheden lokaal geteelde sla, basilicum en kleine groenten aan."

Voor meer informatie:
DelFrescoPure
sales@DelFrescoPure.com
www.LivingCube.ca

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven