Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoek aan Marjoland, WUR Bleiswijk, Anthura en Oostland Company

HortiContact Tour 2019 voor internationale telers bekend

Internationale telers krijgen op 19 en 20 februari 2019 de gelegenheid om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse glastuinbouw tijdens de HortiContact Tour. De excursie gaat langs meerdere teeltbedrijven en kenniscentra. Voor het derde jaar op rij wordt de HortiContact Tour aangeboden door Uniglobe Westland Business Travel, In Greenhouses magazine en de organisatie van vakbeurs HortiContact (19 t/m 21 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem).

Het volledige programma voor de derde editie van de HortiContact Tour is bekend en bestaat uit een Praktijkdag en een Seminar- & Beursdag. Op de eerste dag van de HortiContact Tour (19 februari 2019) brengen deelnemers een bezoek aan teeltbedrijven en onderzoekslocaties. De excursie begint om 8.15 uur vanuit Rotterdam. De eerste stop is om 9.00 uur bij Rozenteler Marjoland in Waddinxveen. Hierna volgt een bezoek aan Wageningen University & Research business unit Glastuinbouw in Bleiswijk en Delphy Improvement Centre in Bleiswijk. Na een middaglunch bestaat de excursie uit praktijkbezoeken aan Anthura, veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk en Paprikateler Oostland Company in Berkel en Rodenrijs.

Seminar- & Beursdag
Dag 2 van de HortiContact Tour speelt zich af in Gorinchem, gelegen op 35 kilometer ten oosten van Rotterdam. Op de beurslocatie van HortiContact geven onderzoekers van Wageningen University & Research presentaties: Silke Hemming (Hoofd wetenschappelijk onderzoeksteam Greenhouse Technology) over ‘diffuus licht en glas’, Erik Pekkeriet (Senior Business Development Manager Agro Food Robotics) over ‘Robotica en precisie glastuinbouw’, Feije de Zwart (Onderzoeker Kasklimaat en Energie) over ‘Next Generation Growing’ en Jim van Ruijven (Wetenschappelijk onderzoeker Watertechnologie en emissie) over ‘Water en emissie’. Aansluitend krijgen de deelnemers een lunch aangeboden.

Bezoek aan HortiContact
In de middag kan een bezoek worden gebracht aan de vakbeurs HortiContact, met gemiddeld ruim 500 deelnemers de grootste en best gewaardeerde vakbeurs voor de glastuinbouw in Nederland.

Deelname HortiContact Tour gratis
De HortiContact Tour is een initiatief van vakbeurs HortiContact, Uniglobe Westland Business Travel en In Greenhouses magazine. Dankzij de steun van diverse sponsors is deelname aan de HortiContact Tour gratis. Internationale telers dienen hun reis naar Nederland en de hotelovernachtingen zelf te verzorgen. Wel kunnen geïnteresseerden via de organisatie gebruik maken van een hotelaanbieding en transfers van en naar de luchthaven. 

Kent u telers in uw internationale zakennetwerk voor wie deze tour interessant is? Verwijs hen voor meer informatie naar www.horticontacttour.nl

Publicatiedatum: