Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: de Choudou

De groep Larrère heeft in Frankrijk een kruising tussen kool en sla op de markt gebracht. De Choudou is zowel goed rauw als gekookt te consumeren. De bladeren zijn dun en knapperig. De Choudou wordt in verpakkingsfolie aangeboden om de groente vers te houden en langer op te slaan.
Publicatiedatum: