Jorrit Koeman nieuwe themaspecialist Plantgezondheid LTO

Per 1 oktober is Jorrit Koeman gestart als themaspecialist Plantgezondheid bij LTO Glaskracht Nederland. Daarnaast is hij een dag per week actief als kwartiermaker Kennis in je Kas.

Jorrit groeide op in West-Friesland als zoon van een tulpenteler. Hij studeerde de master Environmental Sciences aan de Open Universiteit. De afgelopen zeven jaar vervulde Jorrit diverse functies en voerde onderzoeken uit binnen Royal FloraHolland. Zo onderzocht hij voor het team Sustainability geïntegreerde gewasbescherming (IPM). Daarnaast heeft Jorrit diverse bestuurlijke rollen uitgeoefend.

“Het is mijn doelstelling om als Coördinator Effectief Maatregelenpakket (CEMP) een bijdrage te leveren aan het oplossen van de grootste knelpunten voor onze telers”. Met Jeannette Vriend en Helma Verberkt gaat Jorrit werken aan diverse onderwerpen binnen Plantgezondheid. Het Actieplan Glastuinbouw Plantgezondheid is hier een van, om te komen tot verdere verduurzaming van de sector en het gestructureerd werken aan de knelpunten via gewasgerichte actieplannen. 

Bron: LTO Glaskracht


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven