Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kam's Growers Supply breidt gewasbeschermingsassortiment uit

De Canadian Greenhouse Conference beurs, een van de belangrijkste tuinbouwevenementen in Canada, vond vorige week paats in Niagara Falls in Ontario en Kam's Growers Supply, al jarenlang congressponsor en exposant, was daar in volle glorie aanwezig. Een team van technische verkoopvertegenwoordigers van Kam's ziet dit als een van hun grootste klantevenementen van het jaar. Kam's Growers Supply is meer dan tien jaar oud en staat bekend als leverancier van meststoffen, PGR's en gewasbeschermingsmiddelen aan de glastuinbouwmarkt.

Telers helpen met complementaire producten
Een relatief nieuwe toevoeging aan de productreeks van Kam's zijn de Hermadix-coatings, schermmiddelen en verwijderaars die telers helpen om de beste kasklimaatomstandigheden voor hun gewassen te bereiken. Removit, Hermadix's schoonmaakmiddel, zorgt ervoor dat schermmiddelen en coatings makkelijk kunnen worden verwijderd. Hermadix-producten worden geïmporteerd uit Nederland en om de uitbreiding van hun productportfolio te vieren, gaf Kam's een ​​vanuit Nederland ingevlogen fiets weg tijdens de Canadian Greenhouse Conference-beurs.

Geïntegreerde aanpak
"Telers hebben hun gewasbeschermingsproducten uitgebreid met standaard chemische controles. Met het toegenomen gebruik van biologische stoffen en biociden naast traditionele chemie, is een geïntegreerde, geprogrammeerde aanpak zeer belangrijk. Onze vertegenwoordigers werken samen met telers om de beste producten te helpen selecteren om een ​​hoge kwaliteit gewas te garanderen", zegt Julie Fordyce, mede-eigenaar van Kam's Growers.

Uitbreiding 
De “Kam” in Kam’s Growers Supply is Kameron Fordyce, oprichter van het bedrijf uit Guelph. Gestart in 2005, is het bedrijf uitgegroeid tot een team van 17 technische verkoop- en klantenservicemedewerkers. Twee jaar geleden opende Kam's een ​​tweede locatie in Kingsville (in de omgeving van Leamington). "Het stelt ons in staat om onze klanten in die omgeving beter van dienst te zijn. We werken samen met hen en leren constant over de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen​​", legt Fordyce uit. "Groeien is niet eenvoudig. Maar we werken er hard aan om het een beetje makkelijker te maken."

Voor meer informatie:
Julie Fordyce
Kam’s Growers Supply Inc.
www.kams.ca
info@kams.ca 
1-877-821-1684 

Publicatiedatum: