Erik Vanderhaegen als CFO toegetreden tot directieteam Biobest

Het directieteam van Biobest Group is uitgebreid. Erik Vanderhaegen is voor de zomer in dienst getreden als CFO (Chief Financial Officer). Eerder al was Kristof Truyens als de nieuwe Chief HR gestart.

"Een goed directieteam is een voorwaarde voor de sterk groeiende onderneming", laat Biobest weten in een persbericht. "Erik was actief als CFO en als lid van de Raad van Bestuur bij een aantal multinationals in uiteenlopende sectoren, waaronder groenten en fruit. Hij zal een bijdrage leveren om Biobest op koers te houden bij het realiseren van zijn doelen: de meest betrouwbare partner worden op het vlak van bestuiving en biologische bestrijding voor telers die streven naar een duurzame productie van kwalitatieve tuinbouwgewassen."

Uitbouw
Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest is verheugd met de komst van Erik. “Eén van zijn grootste uitdagingen in onze groeiende organisatie zal de verdere uitbouw van onze financiële structuur en administratieve support zijn. Sinds de komst van de vorige CFO Nele Linclau in 2010 verdrievoudigde de groepsomzet. Erik zal verder werken aan een structuur die onze groeiplannen ondersteunt.”

Erik Vanderhaegen: “Biobest heeft de laatste jaren uitstekend gepresteerd. Snelle omzetgroei ging hand in hand met groei van de rendabiliteit. Ik werk met veel plezier bij dit bedrijf dat een gezonde financiële structuur heeft en een bewezen capaciteit om snel te groeien. Ik kijk ernaar uit om voor Biobest verder te bouwen aan een financiële omgeving die de groei nog vele jaren kan faciliteren.”

Voor meer informatie:
Biobest Group
www.biobestgroup.com 
info@biobestgroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven