Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Roger Gerritzen nieuwe partner Yeald

Vanaf 1 oktober 2018 zal Roger Gerritzen toetreden als partner bij Yeald en het team komen versterken. Roger is al bijna 20 jaar actief in de internationale tuinbouw. Onder andere bij Syngenta en Dümmen Orange in functies als CFO en verantwoordelijke voor fusies en
overnames.

Met de verdergaande consolidatie en internationalisering van de tuinbouw, zal Roger zich gaan richten op het begeleiden van bedrijven in hun strategie en voorbereidingen naar het spelen van een succesvolle rol in deze trends. Daarbij zullen het ondersteunen van deze bedrijven bij fusie, overnames en financiering relevante activiteiten zijn.

Zijn werkzaamheden als lid van de raad van commissarissen van ForFarmers en bestuurslid van de coöperatie FromFarmers zal Roger blijven vervullen. De lopende projecten bij Dummen Orange zal hij de komende maanden afronden. 

De bestaande partners, Rob van Leeuwen en Robin Berendse, zijn verheugd met het toetreden van Roger Gerritzen en verwachten hiermee de toenemende behoefte in de tuinbouw aan begeleiding bij consolidatie en internationalisering te kunnen invullen. “Wij kennen Roger al meerdere jaren en hebben tegenover elkaar aan de transactietafel gezeten. Voor ons was Roger de partner die wij graag toe wilden voegen aan ons team. Met zijn ervaring, competenties en netwerk voegt hij enorme meerwaarde toe aan Yeald.”

Voor meer informatie:
Yeald
0174 75 25 00 
info@yeald.nl
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven