15 oktober: start cursus HNT voor adviseurs en leveranciers

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de nieuwe serie van drie cursusmiddagen Het Nieuwe Telen (HNT) voor adviseurs en leveranciers. De serie start op maandag 15 oktober a.s. De cursus is noodzakelijk als je gesprekspartner of klankbord voor telers wilt blijven! Al meer dan 550 telers en 250 professionals uit de glastuinbouw hebben kennis gemaakt met HNT.

 
De cursus wordt gegeven door specialisten op het gebied van HNT, te weten Jan Voogt, Peter Geelen en Aat Dijkshoorn. In het programma staan de natuurkundige achtergronden bij klimaat regelen, plant-fysiologische effecten en de praktijkervaringen met HNT centraal. Nieuw onderdeel is de verkenning van de opties voor een fossielvrije sector.

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagmiddagen 15 oktober en 5 en 26 november 2018 van 13.30 tot 17.00 uur in het HortiVERSum te Zoetermeer. De kosten voor deelname bedragen € 325 voor de 3 bijeenkomsten, business eden van LTO Glaskracht Nederland krijgen €75 korting. Aanmelding graag online via dit formulier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven