Hoe ontwikkel je een Autonome Kas?

Hoe ontwikkel je een Autonome Kas? Dit was het thema van de eerste demobijeenkomst van The Croperators op 19 september 2018 bij Delphy te Bleiswijk.

Hoe bereken je het perfecte kasklimaat elk kwartier opnieuw? En combineer je teeltexpertise met data science? Tijdens de eerste demo van The Croperators kwam dit uitgebreid aan de orde. The Croperators is het team van Delphy en AgroEnergy dat deelneemt aan de Autonomous Greenhouse Challenge. Doelstelling van de challenge is om drie maanden lang een komkommerteelt met slimme rekenmodellen aan te sturen.

Tijdens de demo gaf het team inzicht in de aanpak van deze uitdaging en kreeg het publiek een inkijkje in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. In korte tijd is er een basismodel neergezet. Het team is nu hard bezig om de modellen te verfijnen. Het was mooi zichtbaar hoe de modellen direct reageren op veranderingen in de omstandigheden. De discussie achteraf was waardevol om de idee├źn te delen en nieuwe contacten te leggen. De volgende demobijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018. Aanmelden kan via deze link.

Bron: Delphy


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven