Sjaak Bakker, Ridder:

“Wij nodigen jullie vandaag uit om onze agenda van morgen te bepalen”

Tholen - Gisteren verzamelden ongeveer 25 telers zich in het pand van Ridder in Maasdijk. Zij kwamen daar bij elkaar om met elkaar te sparren over Productive. Na een snelle rondleiding waarin alle facetten van Ridder in Maasdijk kort werden toegelicht, was het woord aan Sjaak Bakker. “Wij nodigen jullie vandaag uit om onze agenda van morgen te bepalen. Waar hebben jullie behoefte aan? Welke software zou aangepast moeten worden om Productive nog beter op jullie bedrijf aan te laten sluiten? We doen dat graag om jullie als teler te helpen om processen verder te optimaliseren. Er is voor jullie vanmiddag een belangrijke rol weg gelegd.”

Met Productive biedt Ridder flexibele soft- en hardware oplossingen om metingen en gegevens in een kas en verwerkingsruimte te registreren en om te zetten naar inzicht en controle. Het stelt ondernemers in staat om prestaties en processen te optimaliseren en het rendement van het gewas en medewerkers te verbeteren en risico's op fraude, personeelsverloop, kwaliteitsproblemen, ziekten- en plagen en ongeautoriseerde acties te reduceren.

Tips & Tricks
Het werd een constructieve middag voor zowel de telers als Ridder. Ridder kreeg voldoende tips om Productive verder te kunnen aanpassen aan de behoefte van de aanwezige telers. En voor veel telers gold, dat ze hoorden over functies in hun huidige Productive versie, die nog niet voldoende benut werden omdat ze van het bestaan niet af wisten. Een win-win situatie dus.

Heissel Deinum, Cees Advocaten, maakt deel uit van de sectie IE/ICT en behartigt de belangen van bedrijven en ondernemers in de advies- en in de procespraktijk op het gebied van het intellectueel eigendom, privacyrecht en het ICT-recht. Hij heeft zich in afgelopen periode met name gericht op de implementatie van de AVG binnen ondernemingen. Op deze gebruikersdag verzorgde hij een presentatie over de AVG en de mogelijke impact daarvan op de teeltbedrijven.

Sjaak Bakker

Ridder
Ridder bestaat inmiddels 65 jaar. Sjaak Bakker, Managing director Ridder Growing Solutions: "Het is klein begonnen, en nu doorgegroeid tot een bedrijf wat ertoe doet.” Sinds GreenTech 2018 presenteert Ridder alle onderdelen onder één paraplu. Het gaat dan om klimaatschermen, aandrijfsystemen, managementsystemen, waterbehandeling en klimaatcomputers. Het voordeel van deze hechte onderlinge samenwerking is dat expertise gedeeld wordt met elkaar en de schaalvergroting gaat werken. Het resultaat klinkt als een cliché (en het kenmerk van een cliché is dat die altijd waar zijn) maar het gaat om 1+1=3 bij Ridder.

Voor meer informatie:  
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Nederland
T: +31 15 362 0300
info@ridder.com    
www.ridder.com 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven