Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12-13 december

Presentatie van Telers Ronde Tafel op de OGS 2018

Volgens de organisatoren zullen de eerste drie inleidende presentaties tijdens de Organic Grower Summit 2018 een internationaal overzicht van de biologische sector geven. Gekeken zal worden naar mogelijkheden, uitdagingen en zaken rond de groeiende biologische groenten- en fruitmarkt. De Telers Ronde Tafel, waaraan drie biologische telers uit Noord-Amerika zitten, zullen met aanwezigen inzichten delen rond arbeid, wetgeving en aanbodketens.

Deelnemers aan de Telers Ronde Tafel:

 - Esteban Macias  van Grupo U
 - Robin Graham van Stemilt Ag Services
 - John France van Homegrown Organic Farms
 - Geleid door: Scott LaRue van Piper Jaffrey

John France, oprichter van Homegrown Organic Farms: "Biologisch telen behoeft kennis over wat er in de grond gebeurt tot en met de consument. Die kennis is blijven hangen op z'n beginpunt. Die komt van de telers en dat willen we op de OGS delen."

Van links naar rechts: Robin Graham, John France, Esteban Macias

De tweede jaarlijkse OGS, een samenwerkingsverband van California Certified Organic Farmers (CCOF) en Organic Produce Network (OPN), brengt biologische telers, producenten en verwerkers bij elkaar voor twee dagen van educatie, informatie en netwerken met de biologische aanbodketen en dienstverleners.

Educatieve sessies:  - opschalen gezonde bodem; - duurzaam investeren in je biologische teelttoekomst;  - technologie is niet alleen maar voor de grote bedrijven en nog veel meer.

De OGS wordt op 12-13 december gehouden in Monterey (Californië). Deelname kost 426 euro. Meer dan 50 sponsoren hebben hun deelname bevestigd. Onder de exposanten bevinden zich bodemherstel, biogewasverbetering, zaden, verpakking, voedingsveiligheid, agro technologie en fabrikanten van apparatuur.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Summit
Tel: +1 (831) 884-5058
matt@organicproducenetwork.com
www.organicgrowersummit.com

Publicatiedatum: