Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fingerfoodballs in finale Smaak van NL

Het Venlose bedrijf Scelta Mushrooms is doorgedrongen tot de finale van de Smaak van NL en zal het 13 november tegen 8 bedrijven opnemen in de strijd om de titel van lekkerste product van Nederlandse bodem. De beoordeling door een smaakjury en de bemachtigde stemmen van het Nederlandse publiek zullen uiteindelijk bepalen of hun Fingerfoodballs deze sterrenstatus zullen bemachtigen. De Smaak van NL wordt voor het vijfde jaar op rij georganiseerd door Syntens innovatiecentrum. Bij deze landelijke wedstrijd voor ondernemers met een lekker product van eigen bodem staat ‘smaak’ centraal. De “Smaakvol”-erkenning wordt uitgereikt na beoordeling van bekende foodrecensenten en vakspecialisten. Daarnaast kan het Nederlandse volk via internet zijn stem laten horen en beoordelen wie er met de publieksprijs vandoor gaat. Oftewel Nederland kiest de lekkerste!



Na een hevige concurrentiestrijd in de regionale voorrondes en halve finales heeft Scelta Mushrooms de finale van de smaak van Nederland bereikt met de Fingerfoodballs. Het idee voor deze speciale snack ontstond bij VVV-Venlo, de voetbalclub in Venlo. Na de wedstrijd kreeg het regelmatig bitterballen en de andere gebruikelijke snacks gepresenteerd. Dat kan gezonder, dat kan lekkerder, dacht Scelta. Zeker bij een sportevenement. Het resulteerde in de Fingerfoodballs: een vernieuwende snack met minder zout, vet en calorieën en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een perfecte snack voor een geslaagd feest. Geschikt voor iedereen, óók kosher, halal en vegetarische consumenten. Verkrijgbaar in diverse smaken op basis van een 100% natuurlijke groentevulling: champignons, broccoli met champignons, spinazie met champignons, zuurkool Dijon mosterd, ratatouille en rode kool met appel. Je ziet wat je eet en proeft wat je ziet.

Stemmen voor de publieksprijs kan tot één dag voor de finale op de website van Syntens. In de eindronde op 13 november in Baarn worden de laatste kanshebbers aan het publiek gepresenteerd. Met uiteindelijk twee winnaars: de Smaakvol2012, dé erkenning voor het meest smaakvolle regionale product van Nederlandse bodem en de Publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet.
Publicatiedatum: