Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
item over zalm-salmonellavergiftiging

Hedy Willems te zien bij Hart van Nederland

De salmonellavergiftiging die veroorzaakt is door de besmette zalm van een Nederlandse visverwerker heeft ervoor gezorgd dat de schrik er flink in zit bij de Nederlandse visspecialisten. Hart van Nederland maakte een reportage over een zalmrestaurant dat plotsklaps niet meer van zijn zalm afkomt, ook al is er niets aan de hand met zijn vis. De situatie doet denken aan het Ehec-drama. Mensen stopten toen ook massaal met het eten van kasgroenten. Hedy Willems vertelde in de uitzending hoe zij dit heeft meegemaakt en op wat voor manier zij het product in een beter daglicht probeert te zetten.



Klik hier om de uitzending van woensdagavond 17 oktober terug te kijken. Het item begint op 13:13












Publicatiedatum: