Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
geteeld door Westburg uit Grubbenvorst

My Jello’s in halve finale Smaak van NL

Op 13 september zal My Jello’s een van de zeven deelnemers in de halve, landelijke finale van ‘De smaak van NL’ zijn. My Jello’s zijn de zoete, gele cherrytomaatjes van kwekerij Westburg BV en ZON fruit & vegetables. Het commentaar van de jury luidde in de voorronde: “We vinden My Jello’s lekker en we willen ze kopen!”.

My Jello's zijn gele cherrytomaatjes van het ras Summersun die geteeld worden door kwekerij Westburg BV uit Grubbenvorst. Deze unieke, gele cherrytomaat heeft een knapperige bite en een verrassende, friszoete smaak en omdat ze per stuk maar 3 kcal bevatten, is het een verantwoord tussendoortje in een handige verpakking voor onderweg.



De Smaakvol-erkenning, de sterrenstatus voor het lekkerste product van Nederlandse bodem, wordt voor de vijfde keer uitgereikt. De jury kiest op basis van de beoordelingen van smaak, concept, commercie en duurzaamheid. Wie weet dit als beste te combineren? Bekende foodrecensenten, vakspecialisten en consumenten gaan dit in een landelijke discussie met elkaar uitmaken.

De landelijke finalisten, inclusief de drie publieksfavorieten, strijden in het najaar van 2012 om de ultieme smaakerkenning.

Voor meer informatie over My Jello’s: www.myjellos.com

Voor meer informatie over de verkoop van My Jello's neemt u contact op met Corne van WinsenZON fruit & vegetables (077-323 9681 of 06 22 73 21 29).

 
Publicatiedatum: