Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse culinaire pers proeft tomatenspecialties Rijk Zwaan

Afgelopen vrijdag heeft een Duitse PR- en persdelegatie het Trial Center Tomato van Rijk Zwaan in Kwintsheul bezocht. De nieuwe tomatenspecialties van Rijk Zwaan vielen goed in de smaak. Het tomatenschap in Duitsland is al jaren volop in beweging. De Duitse consument raakt steeds meer geïnteresseerd in tomatentypes met nieuwe vormen, structuren en smaken, een ontwikkeling waar Rijk Zwaan in de veredeling volop op inspeelt. In het Trial Center Tomato kregen 12 culinairjournalisten van diverse magazines een indruk van de voortdurende innovatie in het gewas tomaat.



Stimulans te blijven innoveren

Volgens Account Manager Trade & Retail Maarten van der Leeden van Rijk Zwaan toonde het gezelschap zich onder de indruk van de breedte van het assortiment. “Vooral de onderscheidende vorm en smaak van Confetto RZ en de verrassend zoet-frisse frisse smaak van Solarino RZ sprongen er positief uit. Dit soort reacties zijn voor Rijk Zwaan een goede stimulans om te blijven innoveren in tomaat en smaak hierbij voorop te blijven stellen.”



In het Trial Center Tomato kregen de journalisten ook een presentatie over smaaklijn Sensational Flavours en consumentenplatform Lovemysalad.com, twee initiatieven die bij uitstek interessant zijn voor journalisten, die zich richten op voeding en gezondheid.

Meer informatie:
www.rijkzwaan.nl

Publicatiedatum: