Bejo en BioBrass brengen scheutjesbroccoli onder aandacht bij horeca
Ook de purple sproutingbroccoli, oftewel de scheutjesbroccoli kreeg speciale aandacht. "We hebben in samenwerking met Bio Brass uit Zeewolde een project lopen om de scheutjesbroccoli bij de horeca en foodservice onder de aandacht te brengen. Het is erg leuk om ketenmatig met zulke producten bezig te zijn", vertelt verkoopleider Perrie Kuilboer van Bejo Zaden in deze videoreportage.
Perrie Kuilboer en Gerjan Snippe
Gerjan Snippe van BioBrass is altijd wel te porren om iets nieuws te proberen. "Het is leuk om iets nieuws te introduceren met een verhaal. De scheutjesbroccoli wordt erg leuk opgepakt door de horeca en we kunnen nu continue leveren. Ik denk dat het ook op retailniveau goed verkocht kan worden, maar dan moet wel de schapruimte er voor vrijgemaakt worden. En in Nederland is het toch snel van 'wat de boer niet kent, dat eet hij niet'.
Verder demonstreert vertegenwoordiger Joris Ursem van Bejo Zaden in deze videoreportage de nieuwe variƫteiten witte kool, rode kool en bloemkool. Traditioneel waren er ook weer tal van exposanten aanwezig op het veld. Wij hebben er een paar voor u op de foto gezet:
Restrain: Dirk Garos
Christiaens Agro: Hans Kalter
Dry Hydroponics
Clean Light
BrimaPack: Ron van de Pavert
Plant Health Care: Johan de Bakker
Finis en Eillert