Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe technologie maakt local-for-local overal mogelijk

Big Box Farms zorgt voor revolutie in slateelt

Big Box Farms uit New York heeft een nieuwe technologie geïntroduceerd, waardoor supermarkten en foodservicebedrijven versverpakte slaproducten 24 uur na de oogst beschikbaar hebben. Het bedrijf verkoopt haar technologie niet, maar bouwt haar technologie onder private label op, in de buurt van grote distributiecentra.



Na twee jaar onderzoek met het College of the Atlantic, National Science Foundation en USDA, is de nieuwe technologie op de markt gezet. Volgens Big Box Farms zorgt de nieuwe teelttechniek voor de meest efficiënte, productieve en schone technologie, die beschikbaar is in de bladgroententeelt.



Volgens CEO Jordan Motzkin zal deze technologische doorbraak de slaproductie ingrijpend veranderen. "Onze techniek stel ons is staat om local-for-local te produceren, in "indoor farms" in de buurt van distributiecentra. Daarbij zijn we in staat om sla te produceren met een houdbaarheid, die twee tot drie keer langer is dan bij de meeste retailers.

Voor meer informatie:
Big Box Farms
Tel: 917.409.6290
[email protected]
www.bigboxfarms.com