te huur bij Tuinbouwloonbedrijf Dennis Geraerts

Mobiele wasinstallatie om steunen en kratten snel en grondig te reinigen

Ook in de tuinbouw is en blijft het belangrijk om door efficiënter werken een goede omzet en een redelijke winstmarge te kunnen realiseren. Dé noviteit voor 2011 die u kan helpen bij een doelmatiger bedrijfsvoering is de mobiele wasinstallatie om steunen en kratten snel en grondig te reinigen.


Invoer steunen

Verantwoord telen vormt de basis van smakelijke en gezonde gewassen. Vanwege het belang voor de volksgezondheid is hiervoor alle aandacht. Ondernemers in de tuinbouw zijn alert op verantwoord telen, maar natuurlijk ook op kostenverhogende factoren die het bedrijfsresultaat negatief beïnvloeden. Reinigen van materialen is een belangrijke activiteit in het tuinbouwproces. Hiermee zorgt de ondernemer ervoor dat er geen verontreinigingen of besmettingen zijn die de kwaliteit van zijn eindproducten zou kunnen schaden. Het schoonspoelen van kratten, buis/railsteunen, librabakken en aardbeientrays is een tijdrovend karwei, omdat alles handmatig en nauwkeurig moet worden afgespoten.


Interieur wasmachine

Vanaf nu is dat verleden tijd. In het Brabantse Someren is door professionals uit de tuinbouw zelf, een speciale wasinstallatie ontwikkeld, die grondiger schoonmaakt en desinfecteert. Dus beter en sneller. De installatie wast plusminus 1800 buis/railsteunen per uur, zodat een ondernemer vele arbeidsuren kan besparen. Zowel de vormgeving, de maatvoering als de ingebouwde techniek zijn optimaal afgestemd op de functie van de wasmachine. Het apparaat is smal en op een rijdend onderstel gemonteerd, zodat het probleem- loos over het pad in uw kassen kan worden gereden. Natuurlijk kunt u ook elders een wasopstelling maken. Naast reiniging met koud water kan ook met warm water worden schoongemaakt. Bovendien kan desinfecteermiddel worden toegevoegd, zodat alles compleet zuiver en hygiënisch wordt; klaar voor hergebruik van uw materialen, zonder risico van besmettingen.


Uitvoer schone steunen

Het apparaat is uitvoerig getest en de resultaten zijn verbluffend; perfect zuiver maken ging nog nooit zo gemakkelijk en snel! Omdat de tuinbouwondernemer zo’n wasinstallatie slechts beperkte tijd nodig heeft, is hij te huur. Een telefoontje naar het tuinbouwloonbedrijf is voldoende om opgenomen te worden in de planning. Aflevering en instructie op uw bedrijf is zo geregeld en na gebruik wordt de wasmachine weer opgehaald. Precies zolang als de ondernemer hem nodig heeft, op elke locatie. Dat is bewust besparen anno 2011.De mobiele wasinstallatie kan worden gereserveerd via: www.tuinbouwloonbedrijf.nl of telefonisch bij Dennis Geraerts, mobiele telefoon 06 2904 8851.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.