Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Piet Bouma van Arava Holland:

"Verse Israëlische kruiden gaan in groten getale de deur uit"



Tholen - Bij Arava Holland is het momenteel een drukte van belang om de klanten met Kerst van verse, Israëlische kruiden te voorzien. "Er is een goede vraag naar mint, basilicum, bieslook en rucola, maar je kunt beter vragen naar welke kruiden minder vraag is", vertelt Piet Bouma. "Kruiden zijn zijn echte kerstartikelen en ze gaan nu in groten getale de deur uit.



"Er is een goede vraag en die is ook heel breed. Alleen zijn niet alle producten volop voorradig. Het seizoen in Israël ging trager van start door de hete zomer. Maar momenteel is het een graadje of twintig en dat zijn prima groeiomstandigheden en daar profiteren de tuinders van", vervolgt Piet. Arava Holland breidde dit jaar de productie in Israël weer wederom uit om aan de vraag te kunnen voldoen. Veelal werkt Arava met de tuinders samen op basis van seizoensprijzen.



Voor meer informatie:
Piet Bouma
ADS Arava-Holland BV
Klappolder 121
2665 LP Bleiswijk
Tel: 010-4337471
Fax: 010-4337461
www:arv.co.il