Fotoreportage exposanten en videoreportage Ramon Schlepers

5.626 bezoekers naar Tuinbouw Relatiedagen Venray

Tholen - De nieuwe Evenementenhal in Venray was de afgelopen drie dagen het trefpunt voor de tuinbouwsector. Beursorganisator Ramon Schlepers toonde zich na afloop dik tevreden. In totaal 5.626 bezoekers wisten de weg naar de beurs te vinden en werden in de watten gelegd met het 'Van der Most-beursconcept.

Klik hier voor de fotoreportage van de exposanten"Het was weer een echte relatiebeurs, zoals je die kent van Hardenberg en Gorinchem. We trekken hier bezoekers uit Zuidoost-Nederland en Duitsland, die niet naar de andere beurzen komen en richten ons hier voor het eerst op de vollegrondstuinders. En ook die wisten de beurs goed te vinden", zegt Ramon in deze videoreportage.

Of er volgend jaar wederom Tuinbouw Relatiedagen worden gehouden in Venray, is afhankelijk van de exposanten. "Maar als ik de reacties zo heb gehoord, denk ik dat dat wel goed zit", zegt Ramon. Het is nog onduidelijk of dit tegelijkertijd zal plaatsvinden met de Tuinbouw Vakbeurs die om de twee jaar op Fresh Park Venlo wordt georganiseerd."

Klik hier voor de fotoreportage van de exposanten

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.